Ett par dagar innan jul och lugnet börjar infinna sig i kroppen men framförallt i knoppen. Att vara ledig kring jul har jag inte varit det senaste 10 åren, Alltid tränat på juldagen och spelat match på annandagen. En annorlunda jul med massor av egentid som jag kommer att spendera på att vårda och förbereda mig med träning och bra käk mot en grymt bra vår.

Jag vet att långt ifrån alla kan ta det lugnt. Men alla borde definitivt tagga ner och njuta av julledigheten. Det är så otroligt lätt att hamna i tillståndet som värd för julen och att man tar hand om allt och alla medan resten av gästerna bara sitter och väntar på att bli serverade. Hjälps åt med allt och njut tillsammans, det blir både trevligare och roligare för allihopa. Aktiviteter är bra,  man behöver inte  ta sig igenom ett Vasalopp eller liknande. Utan en gemensam promenad i det mest lugna tempot räcker bra och ger energi.

Julklappstips. Vet du inte vad du ska köpa, köp inget då utan ge ett bidrag till någon organisation som behöver det och har du möjlighet gör både och. Ingen summa är för liten.

Kan bara skratta eller borde ta me fan gråta när man tänker på allt man köpt i julklapp genom åren, Ju fler paket desto bättre. Man såg knappt granen bakom allt elände som var inslaget i fina paket. I bästa fall hamnade någonting synligt eller till och med kunde användas, men oftast i någon låda på nått bra ställe.

Nu hoppas jag på ett bra snöfall som ger både spårsnö och en vit härlig jul. Ta hand om dig på bästa tänkbara sätt, hela tiden.  GOD JUL

 

” För att visa att man inte alls blev rädd när man hoppande till, kan man hoppa upp och ner ett par gånger liksom för att motionera sig.”

(Nalle Puh)