Den perfekta starten på dagen är just nu gymmet.  Helst av allt ett cykelpass, precis som jag körde 06.45 imorse. Att sedan avrunda med bastu och en god frulle är en ren fröjd.

Fan vad jag skulle vilja göra om resan med träning och kost som aktiv. Det man vet idag om vad som krävs för att bli, eller iallafall skaffa sig rätt förutsättningar för att bli bra. Allt styrs ju inte av att träna och äta bra men det ger alla möjligheten att bli det. Allt för många är bekväma i sin träning och slarvig med sin kost, men drömmen och målet är ändå att bli bäst. Hur fan ska det gå till?

Ta hockeyn som ett exempel. Det fanns en tid då man kunde vara ”sådär” i sin träning, närmast stå still och spela för att man var skicklig nog. Den tiden passerade för länge sedan.

”Otränade”, lata spelare.. Lägg av är mitt tips. ELLER ställ om och bestäm dig för vad du vill göra med din karriär, och kanske viktigast av allt fråga dig själv. Vill jag ha en karriär och är jag beredd att göra det som krävs? Är du inte det så ser alla andra det ändå. Som ledare har jag sett många som tror att de är seriösa och gör det som krävs. Antingen vet de inte vad som krävs eller så har de inte bestämt sig för att de verkligen vill bli bra. Jag blir bara förbannad när jag tänker på det.

Just det har alltid varit en punkt som retat mig mest i det här jobbet. Alltså de spelare som inte lagt ner det som krävs. Brist på kunnande är en helt annan sak. Att man väljer att inte jobba tillräckligt hårt för att vinna, eller i sin träning (för att  bli bäst) har jag otroligt svårt att förstå. Det kan få det att självantända för mig. Det är ändå ett aktivt val man gör. Det är skillnad på den som har bestämt sig och den som inte har det. Den skillnaden är både stor och synlig.

Det finns ingenting som  är roligare än att få jobba med spelare som ger- och framförallt gör ALLT i alla lägen. Att se någon lyckas genom hårt jobb, det ger både energi och värme.

Karaktär= Natur, personlighet, typiskt drag, stil,  mm..

Du är den du väljer att vara.

Tja!