Vad ger oss vardagsenergi?

Kontakter med andra människor, att ge komplimanger, att få komplimanger, att vinna något, eller förhoppningsvis jobbet.

I mitt fall är jobbet en stor del av min energi och alla människor jag möter. Jag mår bra och får mycket energi av att ge komplimanger till andra. Det behöver inte alltid vara ett överdrivet lass av ord, utan några ord räcker långt.( Typ..Godmorgon Oscar du ser pigg ut idag.)

Självklart mår vi bättre av att någon bara uppmärksammat att du kommer till jobbet, även om det är det mest naturliga för oss. Underskatta inte rollen som medarbetare eller vän och vad din betydelse är för andra. Ta dig tid att sitta ner i några minuter för att prata med någon som betyder energi för dig, oavsett hur mycket du har att göra just då.  Jag lovar att du gör det ännu bättre efteråt.

Ditt hem är din borg och trygghet. Det är inget undantag att varken ge eller få energi bara för att det skulle vara självklart, VÅRDA det på det mest ömma sätt.

Ha en underbar Fredag, gör dig själv och din närhet laddad för en grym helg.