Snart smäller det?. Ett nyårsfirande jag än inte planerat, ganska skönt men också rätt tråkigt faktiskt.

Till oss som är bekväma ska jag ge ett tips.

För drygt fyra år sedan blev jag inspirerad av en mycket god vän att hänga med honom i en timme om dan i någon form av aktivitet. (Tack Jens)Än i dag gör jag det, nu dessutom oftast i två timmar. Om det finns jojjo bantare så finns det även jojjo aktiva. Sån var jag tidigare, har personligen aldrig rent kroppsligt mått bättre än jag gör idag.

Aktiviteterna varierar, mycket promenader  men nästan lika ofta är jag på gymmet och kör gruppträning (cykel). Ren styrketräning 2pass i veckan och då grund övningar.  Tror inte på att överdriva varken träning eller kosthållning direkt, utan mer att skaffa sig rutiner och goda vanor i förändringen. Det tar tid att prioritera om i vardagen, det tar också tid att känna att det är viktig för dig. Känn lugnet och hitta en konsekvens i det samt att du tillåter dig själv att prioritera just dig själv.

Mina tankar mot framtiden. Ser fram emot än fler utmaningar nästa år. Jag har lätt för att vara för positiv om olika saker i livet. Hålla igen lite är mitt löfte till mig själv, träna ännu mer än idag, förändra något till det bättre, fortsätta stötta dom som behöver det, göra något jag aldrig gjort och sist men inte minst, Äta riktigt bra.

Ta på varandra, fysisk kontakt är energi på många plan och ett välmående alla behöver. Gott slut mot ett ännu bättre nytt år.

”Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla.”

J.